fbpx
SLM wordt niet verkocht

GFC NIEUWS- De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) wordt niet verkocht.

“Laten wij onszelf alstublieft niet door fake news laten afleiden van het uitgezette traject tot het gezond maken van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM)”, zo stelt SLM-directeur Radjesh Radjkoemar.

De directeur van de vliegmaatschappij heeft in een intern bericht aan zijn medewerkers zaken verduidelijkt. De directeur reageert met dit schrijven op een social mediabericht waarin valselijk wordt beweerd dat het luchtvaartbedrijf wordt verkocht. De bedrijfsleider stelt resoluut dat de SLM niet in de verkoop is.

Vanaf het aantreden van Radjkoemar in september 2019 heeft de directeur op verschillende momenten aangegeven dat hij een nieuw SLM voorstaat.

In het traject om te komen tot het nieuwe is het financieel weerbaarder maken van de organisatie een belangrijk onderdeel. Het bedrijf moet volgens de directeur de concurrentiestrijd met opgeheven hoofd aankunnen.

De laatste fase van het certificeringstraject van de B-777 wordt in nauwe samenwerking met CASAS voortgezet. Volgens dit vals bericht zou SLM verkocht worden om de overheid inkomsten te geven.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.