fbpx
SLM-directeur Radjkoemar: ‘’ Positie vliegmaatschappij verder verbeteren’’

GFC NIEUWS- De grootste opdracht vanuit de Staat Suriname als aandeelhouder naar de nieuwe directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) toe, is om de positie van het bedrijf steeds te verbeteren.

Als gekeken wordt naar de financiële positie gaat het wat moeilijk, maar zorgwekkend is de situatie zeker niet. Dit zei Radjesh Radjkoemar, de nieuwbakken directeur van de SLM die per 1 september het roer heeft overgenomen bij de vertrouwde vleugels.

Al geruime tijd worden stappen ondernomen om de positie van het bedrijf verder te verbeteren. Een van de zaken die belangrijk is, is goede communicatie zegt de directeur. De komst van de Boeing 777 zal onder meer daartoe bijdragen. Het lease contract is ondertussen al getekend.

De inzet van alle SLM-medewerkers is daarbij van groot belang om het bedrijf naar grotere hoogten te stuwen. De nieuwe kist is zuiniger in verbruik. Ook is de vrachtcapaciteit groter, benadrukt de SLM-topman de keuze voor de Boeing 777.

De directeur heeft vanaf zijn aantreden een aantal afdelingen van het bedrijf een bezoek gebracht en ziet verbeterpunten die binnen niet al te lange tijd moeten worden opgepakt.

Zo is de topman van mening dat de synergie tussen de diverse units van de SLM op de luchthaven moet worden verbeterd. Er dient ook aandacht geschonken te worden aan het ICT gedeelte en de service waarvan enkele zaken al in uitvoering zijn.

Het streven is om dit jaar reeds verbeteringen waar te nemen. Service is volgens Radjkoemar het visitekaartje van het bedrijf.

Met de partners binnen het luchtvaartgebeuren zoals met de CASAS, Luchthavenbeheer en de overheid is er een goede samenwerking, benadrukt de directeur.

Het bedrijf is ook bezig partnerschappen aan te gaan met andere luchtvaartmaatschappijen om de SLM een betere positie te bieden binnen de luchtvaartsector. Dit houdt in dat het aantal vliegroutes zal worden uitgebreid.

Een belangrijke ontwikkeling is dat Surinam Airways vanaf 22 november rechtstreeks vliegt naar Miami. De vliegschema’s worden ook aangepast.

Met de komst van de Boeing 777 ontstaan er naar zeggen van de directeur, meer mogelijkheden voor het bedrijf.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…

Suriname telt nu 29 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Suriname telt nu in totaal 29 actieve Covid-19-gevallen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…