fbpx

SLM biedt verontschuldiging aan passagiers, onderzoek naar vluchtafhandeling 6 oktober gaande

GFC NIEUWS- De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) biedt in een persbericht haar verontschuldiging aan de passagiers op haar vlucht van dinsdag 6 oktober jongstleden uit Amsterdam, voor het ongerief dat zij eventueel hebben ervaren door de extra Covid-19 maatregelen waarmee zij werden geconfronteerd op Schiphol en Zanderij.
“Vanwege de stijgende Covid-19 infecties in Nederland heeft de Surinaamse overheid kort voor de vlucht extra maatregelen getroffen; waarbij er bij de implementatie daarvan, zeer tot onze spijt, enkele onregelmatigheden hebben voorgedaan. Uit hoofde van haar verantwoordelijkheid zal de SLM zich te alle tijden confirmeren aan het overheidsbeleid,” voert het bedrijf aan.
Voor wat betreft de vluchtafhandeling op 6 oktober is er een onderzoek ingesteld naar het verloop van de gebeurtenissen en inmiddels zijn er stappen ondernomen om in het vervolg dergelijke onregelmatigheden te voorkomen.
“De dienstverlening van de SLM mag nimmer in het geding zijn en derhalve zal bij herhaling niet worden geschroomd om gepaste maatregelen en/of sancties te treffen.”
“Wij zijn in continu overleg met de overheid omtrent de voorwaarden en instructies in verband met de acceptatie van passagiers in verband met de beheersing van de Covid-19-verspreiding en zullen blijven toezien op de naleving daarvan in het belang van de gezondheid van de passagiers in het algemeen en dat van de bevolking in het bijzonder,” aldus de SLM.

BEKIJK OOK
Biza identificeert twee groepen voor vroegtijdige vrijwillige dienstverlating: personen van 55 jaar met 35 dienstjaren en personen met 1 tot en met 5 dienstjaren