fbpx
SLM B777-200 heet voortaan ‘Bird of the green paradise’

GFC NIEUWS- De naamonthulling en bestickering van de SLM B777-200 heeft vanmorgen plaatsgevonden.

Uit de meer als honderd ingezonden namen is door een commissie de naam ‘Bird of the green paradise’ gekozen.

Binnen de SLM-vloot is er door de jaren heen, op één na, aan elk vliegtuig een naam gegeven. Deze namen waren vaak bloemen of district namen. Op de romp van twee SLM-vliegtuigen pronkten ooit eens de namen van twee Surinaamse iconen.

Enkele maanden geleden betrok de leiding van het bedrijf de werknemers bij het bedenken van een naam voor de jongste aanwinst van de SLM, de B777-200.

In competitief verband mochten werknemers hun creativiteit doen borrelen door een naam te bedenken welke te maken heeft met het natuurthema ‘93% Forest’, welke op de staart van het vliegtuig is aangebracht.

Het natuurthema en Suriname als groenste land komen in deze naam het best tot uiting. Bird of the green paradise zal haar naam eer doen en met veel liefde en toewijding vliegen boven al het groen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.