fbpx

Slang in toilet bijt tiener in zijn penis

GFC NIEUWS- De 18-jarige student Siraphop Masukarat rende vorige week in paniek uit de badkamer.
Het bloed droop naar beneden en zijn broek hing nog op z’n enkels. Een slang had de jongen in zijn penis gebeten, terwijl hij op toilet zat.
De in Thailand wonende Siraphop voelde een verschrikkelijk scherpe pijn in zijn penis. Direct checkte hij waar de pijn precies vandaan kwam. Dat leverde hem de schrik van zijn leven op: hij zag de kaken van een python om zijn penis geklemd.
Hij sprong op en rukte het reptiel los van zijn geslachtsdeel. De jongen rende in paniek naar zijn ouders, terwijl de badkamer en woonkamer rood kleurde van het bloed dat rond spoot. De moeder van de jongen wist hem uiteindelijk te kalmeren, terwijl de ambulance onderweg was.
Het slachtoffer zegt er zelf het volgende over: “De slang was helemaal niet zo groot, maar hij beet zo gigantisch hard.”
De dokteren moesten de wond uiteindelijk dichten met drie hechtingen. De top van zijn penis was helemaal weg gebeten. Om een ontsteking te voorkomen moest de wond gespoeld worden met een antibacterieel middel.
De slang werd direct na het incident gezocht in het huis. Twee mannen van de Thaise dierenambulance zochten het dier en vonden hem nog rustig in het toilet.

BEKIJK OOK
Achteruitgang in agrarische sector Saramacca, slechts 25% van beschikbare 33.000 hectare benut