fbpx
Slang in toilet bijt tiener in zijn penis

GFC NIEUWS- De 18-jarige student Siraphop Masukarat rende vorige week in paniek uit de badkamer.

Het bloed droop naar beneden en zijn broek hing nog op z’n enkels. Een slang had de jongen in zijn penis gebeten, terwijl hij op toilet zat.

De in Thailand wonende Siraphop voelde een verschrikkelijk scherpe pijn in zijn penis. Direct checkte hij waar de pijn precies vandaan kwam. Dat leverde hem de schrik van zijn leven op: hij zag de kaken van een python om zijn penis geklemd.

Hij sprong op en rukte het reptiel los van zijn geslachtsdeel. De jongen rende in paniek naar zijn ouders, terwijl de badkamer en woonkamer rood kleurde van het bloed dat rond spoot. De moeder van de jongen wist hem uiteindelijk te kalmeren, terwijl de ambulance onderweg was.

Het slachtoffer zegt er zelf het volgende over: “De slang was helemaal niet zo groot, maar hij beet zo gigantisch hard.”

De dokteren moesten de wond uiteindelijk dichten met drie hechtingen. De top van zijn penis was helemaal weg gebeten. Om een ontsteking te voorkomen moest de wond gespoeld worden met een antibacterieel middel.

De slang werd direct na het incident gezocht in het huis. Twee mannen van de Thaise dierenambulance zochten het dier en vonden hem nog rustig in het toilet.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.