fbpx

Slachtoffer Javaweg twee keer overreden door bromfietsers

De 49-jarige Iwan Tekemang werd woensdagmorgen twee keer overreden door bromfietsers aan de Javaweg, meldt de PR van het KPS vandaag.

Nadat hij door de eerste bromfietser werd aangereden, kwam hij op de rijbaan te vallen waarna de tweede bromfietser over hem reed.

Inmiddels is de tweede bromfietser en zijn duorijder door de politie van Lelydorp achterhaald en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat in deze om de 15-jarige S.M. Hij bestuurde de bromfiets van de 31-jarige Fabian L. die als duorijder op de bromfiets zat.

Nadat S.M. over Tekemang had gereden, viel het tweetal met de bromfiets op de weg. Zij pakten vervolgens de bromfiets op en vervolgden hun weg zonder om hulp aan te bieden.

OOK INTERESSANT
Karansing Dinesh, Cia Watson en Ramsamoedj Daniel winnaars quiz Wereld Consumenten Rechten Dag

De politie is nog op zoek naar de bromfietsbestuurder die Tekemang als eerste heeft aangereden. Informatie die kan leiden tot het achterhalen van die bromfietser, kan worden doorgespeeld aan de politie van Lelydorp op de telefoonnummers 0366116 en 0366785 of het Command Centrum van de politie op het telefoonnummer 115.

Fabian L. is overgedragen aan de Militaire Politie, omdat hij van beroep militair is. Deze zaak zal de politie samen met de Militaire Politie onderzoeken.

Hangende het onderzoek is de bromfiets van Fabian door de politie in beslag genomen.