Slachtoffer en vrienden enkele uren aangehouden na mishandeling en ontvoering dief

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man – die met enkele vrienden zijn neef mishandelden en met geweld meenamen naar een politiebureau- is door de politie aangehouden.

De neef had onder andere een groot geldbedrag van het slachtoffer gestolen.

Na de aangifte kreeg de benadeelde informatie dat Timotie P. alias Timo (40) zich bevond op een illegale goklocatie. Hij deed de locatie aan om de verdachte aan te houden en over te brengen naar de politie.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen kiezen liever voor natuurlijke oplossing in plaats van Viagra

De benadeelde en zijn twee vrienden namen Timotie met geweld mee in een voertuig naar het politiebureau. Op het bureau aangekomen werden ze aangehouden voor openlijke geweldpleging en vrijheidsberoving.

Timotie werd onder politiebewaking voor medische behandeling overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis. Zijn letsels waren niet van ernstige aard waardoor hij na behandeling weg mocht. Hij is in verzekering gesteld.

Eén van de gestolen versterkera is teruggevonden en in beslag genomen bij de 52-jarige heler F.M. De heler is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

De benadeelde en zijn twee vrienden zijn na overleg met het Openbaar Ministerie ook heengezonden door de politie. Dit nadat zij aangesproken zijn over de door hun gepleegde onwettelijke handelingen. Als Timotie door hun handelingen zwaargewond was geraakt, zouden zij hoogstwaarschijnlijk in ernstige problemen zijn geraakt, meldt de PR van het KPS.

Overige berichten