fbpx

Slachtoffer beroving doodgestoken; verdachten voortvluchtig

GFC NIEUWS- De 59-jarige Randjiet Kisoensingh is in de avond van 25 november aan de Wilhelminastraat na te zijn overvallen door twee gewapende manspersonen komen te overlijden.
De politie van Centrum kreeg van het Command Center een melding van een beroving aan de Wilhelminastraat ter hoogte van On The Run. Daar aangekomen troffen de politie-ambtenaren het levenloos lichaam van de 59-jarige Kisoensingh met een steekverwonding in zijn borstkas aan.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Kisoensingh samen met zijn 54-jarige vriend L.S vanuit Nickerie naar Paramaribo waren afgereisd in verband met de viering van Srefidensi. Zij stonden op het punt te vertrekken en liepen terug naar hun voertuig dat geparkeerd stond aan de Wilhelminastraat.
Het latere slachtoffer nam plaats achter het stuur, terwijl L.S nog naast het voertuig stond. Bij die gelegenheid werden zij overvallen door de twee criminelen, van wie één hunner gewapend was met een scherp voorwerp. Onder bedreiging werd van L.S een mobiele telefoon en een geldbedrag van SRD 500 weggenomen.
Kisoensingh raakte vermoedelijk in een stribbeling met één van de verdachten, waarbij hem een steekverwonding werd toegebracht. L.S. bleef ongedeerd. De arts stelde de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van Kisoensingh in beslag is genomen.
Na de daad kozen de misdadigers te voet het hazenpad. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

BEKIJK OOK
Eindexamens Mulo midden juli