fbpx
Facebook Pagelike Widget

Sjouwer opgesloten voor mishandeling bewaker op luchthaven Zanderij

Ricardo D. werd op 10 mei door de politie van het ressort Zanderij aangehouden voor mishandeling.

Ricardo is een hosselaar. Samen met anderen doet hij sjouwerwerk op de luchthaven. Dat houdt in dat zij reisbagage van passagiers sjouwen tegen een vergoeding. Op een bepaald moment deden passagiers hun beklag dat spullen uit hun reisbagage waren ontvreemd.

Leden van de bewakingsdienst op de luchthaven spraken de sjouwers aan om zich niet schuldig te maken aan diefstal.

Ricardo viel een bewaker  die hem daarover aansprak met een scherp voorwerp aan. De bewaker raakte gewond aan zijn arm.

Een collega van die bewaker kwam tussenbeide en kon erger voorkomen. Voordat de verdachte kon worden aangehouden, maakte hij zich uit de voeten.

Ricardo was echter niet klaar met de zaak, want hij wachtte de bewaker na werktijd op en viel die weer aan met een scherp voorwerp. Die aanval vond plaats buiten het luchthavencomplex op de openbare weg.

De bewaker, die zich op een bromfiets verplaatste, viel van het voertuig, waarna Ricardo wegliep.

Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Ricardo. Hij werd opgespoord en in verzekering gesteld.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…