fbpx

Single mannen in Suriname moeten ook buitenlandse prostituees kunnen bezoeken

INGEZONDEN- De single mannen in Suriname is een vergeten groep die momenteel kennelijk ernstig aan het frustreren is. Dit zou kunnen zorgen voor meer geweld tegen vrouwen.

In het nieuws heb ik kunnen lezen dat de verschillende clubs waar er een bezoek kan worden gebracht aan buitenlandse prostituees, al maanden zijn gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Deze alleenstaande heren, en ik heb zo een vermoeden ook een flink aantal die al een relatie met een vrouw hebben, missen hierdoor hun noodzakelijke voldoening.

Niet elke man is in staat een vrouw op een traditionele manier middels het daten het hof te maken. Deze zeer desperate  kerels zijn dikwijls genoodzaakt te betalen voor het hebben van geslachtsgemeenschap met een sekswerker.

De clubs in ons land voorzien dus in een belangrijke behoefte die niet onderschat mag worden. De sekswerkers in Suriname hebben een maatschappelijke functie die nu door overheidsbesluiten is komen stil te vallen.

BEKIJK OOK
Suriname heeft de Inter Guyanese Spelen gewonnen in Guyana

Hoewel het nog niet geheel duidelijk is wat de effecten zijn van het langdurig stilleggen van deze betaalde vrouwendiensten, moet er wel rekening gehouden worden met negatieve consequenties.

Het kan niet uitgesloten worden dat mannen die erg desperaat zijn en hun frustraties maandenlang niet kwijt kunnen, zorgen voor een toename van seksueel geweld of verkrachtingen.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

BEKIJK OOK: In Suriname willen de onwetenden geen coronavaccin, maar ze zuipen, roken en eten zich wel kapot