fbpx
Show Jah Cure verschoven naar 9 mei

De show van de Jamaicaanse artiest, die al twee keer naar Suriname is geweest, Jah Cure wordt niet meer op vrijdag 24 april gehouden maar op 9 mei aanstaande.

De show zal ook niet meer in NIS worden georganiseerd, maar in het Flamboyant Park.

De organisaties Young Star Entertainment & Amba en Okasi Events vinden het heel jammer dat de show vrijdag geen voortgang vindt. Cyrano Dankoor, die ook deel uitmaakt van de organisatie, zegt dat er hier sprake is van een overmachtssituatie.

”We hebben rechtsreeks contact met Jah Cure die aangeeft dat hij verplicht 2 weken moet rusten. Hij voelde zich onwel en als gevolg daarvan werd er een algehele check- up gedaan. Hij is oververmoeid en is verplicht twee weken te rusten”, zegt Dankoor.

Fans die reeds een kaart hebben gekocht, kunnen die behouden voor de show van 9 mei. Indien men andere verplichtingen heeft en de show op 9 mei niet kan bezoeken, kan de kaart ingeruild worden bij het voorverkoopadres waar die is gekocht.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…