fbpx

Sherita Kasi 65e verkeersdode

GFC NIEUWS- De 45-jarige bestuurster, Sherita Kasi gehuwd Habbel, is op 20 december na een frontale aanrijding op de Attaoellaweg te Groot Henar in het Mungra Medisch Centrum overleden.
Kasi is de 65e verkeersdode. De politie van Henar kreeg omstreeks 16.45 de melding van een frontale aanrijding met zwaargewonden en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een frontale aanrijding tussen een Toyota Wish met zes inzittenden en een Toyota Vitz met twee inzittenden.
De autobestuurder S.B. reed met 5 inzittenden over de Attaoellaweg in de richting van Nieuw-Nickerie, terwijl de bestuurster Sherita met haar echtgenoot uit de tegenovergestelde richting kwam.
Het vermoeden bestaat dat Sherita met een hoge snelheid reed en ter hoogte van Serie 3 moet hebben uitgeweken voor de vele wegverzakkingen en de waterplassen op de weg. Hierdoor verloor zij de controle over de besturing van het voertuig en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing.
Zowel de bestuurders als de mede-inzittenden liepen verwondingen op. De bestuurders die in het bezit bleken te zijn van een rijbewijs, waren op dat moment niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werden alle acht gewonden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum te Nickerie.
De bestuurster Sherita kwam kort na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden. De moeder van de bestuurder S.B. en de echtgenoot van Sherita zijn beiden ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, terwijl de 3-jarige dochter van S.B afgevoerd is naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het meisje is ter verpleging op de afdeling ICU van het ziekenhuis opgenomen.
De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk, meldt de PR van het KPS.

BEKIJK OOK
Surinaamse ambassade in Jeruzalem gedurfde misstap?