fbpx

Sheng Long Company doneert weer aan gemeenschap

Directeur Xie Da van de Sheng Long Company begrijpt dat heel wat mensen in het land het moeilijk hebben en is daarom blij dat zijn bedrijf wederom pakketten kon doneren aan instellingen die het moeilijk hebben. Dit is de negende keer dat het bedrijf goederen doneert aan sociale instellingen.

De gedoneerde goederen zijn allemaal afgestemd op de verschillende behoeften en bestaan niet alleen uit producten afkomstig van het bedrijf.

First Lady Ingrid Bouterse- Waldring werd uitgenodigd om namens het bedrijf de pakketten te overhandigen aan de verschillende instellingen. Zij deed de overhandiging samen met de directeur, de onderdirecteur en een vertegenwoordiger van de Chinese Ambassade.

OOK INTERESSANT
Nederlandse afgevaardigden in Suriname over natraject excuses slavernijverleden

Zestien instellingen kregen onder andere Surinaamse melk, kip, olie, aardappelen, waspoeder, kerstbrood, volwassen pampers, nursing pads en water overhandigd.

Daarnaast heeft de de directeur ook twee elektrische bromfietsen tentoongesteld. Het ligt in de bedoeling dat de bromfietsonderdelen naar Suriname worden gehaald en hier worden geassembleerd. Hiermee wordt er ook werkgelegenheid in Suriname gecreëerd, daarna ziet de directeur de potentie om ook verder in Zuid – Amerika te exporteren.(GFC)