fbpx
Shell komt Surinaamse automobilisten tegemoet met FuelSave

Shell is de Surinaamse automobilisten die efficiënt brandstofverbruik belangrijk vinden tegemoet gekomen met de introductie van zowel Shell FuelSave Unleaded als Shell FuelSave Diesel. Het gaat om een nieuwe brandstofformule dat ontwikkeld is om te besparen zonder extra kosten.

Tijdens een dinsdag gehouden bijeenkomst georganiseerd door SOL Suriname N.V., de macro-distributeur van Shell producten in Suriname, werd aan retailers en gasten de geavanceerde Shell FuelSave formule met Shell’s actieve brandstof besparende additieven gepresenteerd.

Steve Lo Tam Loi, retail manager bij SOL Suriname N.V., zegt dat Shell FuelSave brandstoffen automobilisten interessante voordelen biedt waaronder verbeterd brandstofverbruik en een zuinigere motor “vanaf de eerste tankbeurt”.

“Al meer dan 100 jaar ontwikkelen Shell wetenschappers met passie en deskundigheid ‘s werelds meest geavanceerde brandstoffen. Daarom zijn wij zeer blij om Shell FuelSave bij de automobilisten in Suriname te introduceren.

Shell FuelSave is ontwikkeld om zuiniger te kunnen rijden zonder extra kosten voor de automobilist,” verklaarde Lo Tam Loi. FuelSave kan niet vergeleken worden met Shell’s paradepaardje Shell V-Power brandstof. Volgens de retail manager zou het geen passende vergelijking zijn omdat de samenstelling van de brandstoffen verschillend is.

“Shell FuelSave Unleaded is ontwikkeld om langer mee te gaan en de motor efficiëntie te verbeteren vanaf de eerste tankbeurt, wat kan helpen dat uw auto minder snel bandstof verbruikt, terwijl Shell V-Power is toegespitst op kracht en prestatie,” aldus Lo Tam Loi, eraan toevoegend dat Shell FuelSave Diesel speciale reinigende additieven bevat welke een effectieve werking hebbenvoorhet behoud van schone injectorenen een goedeconditie van de motor.

Volgens Lo Tam Loi is FuelSave een goed voorbeeld van de gezamenlijke inzet om kwaliteit aan klanten te leveren. “Het al heel lang bestaande partnerschap van Sol met Shell blijft ten voordele van de klanten, ook in Suriname.In overeenstemming met deze traditie zullen wij doorgaan met onze klanten kennis te laten maken met de beste producten en diensten, en FuelSave is een perfect voorbeeld van deze toewijding.” Klanten worden ook bijgestaan door de officiële Shell FuelSave tips over het juiste gebruik van brandstoffen en smeermiddelen, auto-onderhoud, rijstijl en rijgedrag, en hetvooraf plannen van hun reis.

Suriname wordt met deze introductie, het eerste land in de Amerika’s en het 24 ste land op de wereld waar Shell Fuel Save brandstoffen verkrijgbaar zijn.Shell FuelSave is verder beschikbaar in landen van Europa en Oost Azië o.a.: Nederland, Engeland, Spanje, Hong Kong, Maleisië en Thailand. SOL Suriname N.V. maakt onder licentie gebruik van het merk Shell verspreid over haar regionale Shell Service Station netwerk en is de exclusieve distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen, die volledig wordenondersteund door Shell’s technische expertise van wereldklasse.

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…

Suriname telt nu 29 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Suriname telt nu in totaal 29 actieve Covid-19-gevallen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…