Sharifa Hooghart winnaar Nationaal Speech Contest

GFC NIEUWSREDACTIE- The best speaking student bij de 25ste editie van het Nationaal Speech Contest is geworden Sharifa Hooghart.

Shemar Rier werd 1st runner-up en Yoiraisa Agard 2nd runner-up.

De voorbereidingen voor het NSC 2021 zijn aanvankelijk begonnen in 2020. Verschillende studenten van diverse middelbare scholen hadden zich voor de selectie opgeven. Echter werd er van deze groep slecht 13 studenten geselecteerd om mee te doen aan het trainings traject.

De initiële trainer was niemand minder dan Senator Francis Small, die de studenten de nodige kneepjes bijleerde. “Echter werden wij toen geconfronteerd met de Covid-19 pandemie, waardoor wij genoodzaakt waren het geheel lam te leggen.

Na goed ons huiswerk te hebben gedaan, hebben wij van JCI Nilom besloten om dit geweldig project desondanks voort te zetten. Er werd besloten om verder te gaan met de originele groep studenten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen kiezen liever voor natuurlijke oplossing in plaats van Viagra

Zodoende werd deze groep studenten wederom uitgenodigd, om alsnog deel te nemen aan het evenement. Dit alles ging nimmer zonder de nodige slag of stoot”, wordt aangehaald in een persbericht.

De huidige Covid-19-situatie zorgde ervoor dat een groot deel van de studenten steeds gedemotiveerd raakten.

Door voldoende inzet vanuit mijn zijde alsook de nieuwe trainer National Vice President Ruiz Kartoredjo, werden de studenten gemotiveerd gehouden en hebben wij toch nog een mooi evenement kunnen maken van het geheel.

De studenten die hebben deelgenomen waren: Sharifa Hooghart(AMS), Yoiraisa Agard (Lyco 2), Shemar Rier (Lyco2), Kareena Sookraj (CPI), Jade Borgis (SGK), Sofena Seymore( Imeao 1), Richard Pinas( HHS), Eugenie Sevetia (SMO).

Het evenement werd gehouden op 3 april en werd opgenomen in de studio van de STVS. Op 17 april werd het evenement uitgezonden via de STVS.

De winnaar ging naar huis met een eigendomstrofee, een splinter nieuwe laptop, en een geldbedrag van SRD 4500,-.

De 1st runner die kreeg eveneens een eigendomstrofee, een tablet en een geldbedrag van SRD 3500,-.

De 2nd runner-up kreeg ook een eigendomstrofee en een geldbedrag van SRD 2500,-.

Deze studenten zullen per heden fungeren als JCI Nilom Ambasadeurs en zullen aan diverse projecten van onze chapter deelnemen.

Overige berichten