fbpx
Serieverkrachter die slachtoffers verkrachtte en daarna vermoorde, dood aangetroffen in cel

GFC NIEUWS- In Rusland werd een serieverkrachter, die geeft toegegeven negen personen te hebben verkracht en daarna vermoord, dood aangetroffen in zijn cel.

Andrey Yezhov, 53, werd uiteindelijk in juni ingesloten, nadat een 88-jarige vrouw dood werd aangetroffen. Het slachtoffer was ook verkracht.

De man heeft bij zijn aanhouding toegegeven dat hij de afgelopen 10 jaar ruim 10 personen, waaronder een 10-jarig meisje had verkracht en vermoord. Een slachtoffer, het meisje van 10 jaar, kon echter ontsnappen.

Doordat het meisje was ontsnapt, kon de seriemoordenaar gelinkt worden aan de overige verkrachtings-en moordgevallen.

Hij werd ingesloten in een detentiecentrum waar hij deze week zelfmoord pleegde middels ophanging.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.