fbpx
Serie veldbezoeken Waterbeheersingsoverleg Nickerie voortgezet

GFC NIEUWS- Het WaterbeheersingsOverleg Nickerie heeft haar serie veldbezoeken voortgezet.

Gisteren vertrok de delegatie richting het pompgemaal te Wakay om zich persoonlijk te oriënteren. Het pompgemaal dat zorgt voor irrigatiewater voor de rijstarealen aan de linkeroever van de Nickerierivier kampt met een aantal problemen.

Ter plaatse is er gezamenlijk gezocht naar noodoplossingen, zodat er voldoende irrigatiewater is voor het nieuw inzaaiseizoen. Ook de problemen waarmee het personeel te kampen heeft zullen worden aangepakt.

De delegatie die afreisde naar het pompgemaal te Wakay bestond uit districtscommissarris Senrita Gobardhan, OWMCP- directeur August Lila, vertegenwoordigers van OW- regio West en ook een afvaardiging van LVV -regio West.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.