fbpx
‘Seksbeest’ dat jongen levend wilde begraven, valt tiener aan in toilet supermarkt

GFC NIEUWS- Een veroordeelde pedofiel die heeft geprobeerd om een slachtoffer levend te begraven, heeft weer toegeslagen.

Gavin Murray uit Schotland viel een andere jongen aan in een toilet in een filiaal van de bekende winkelketen, Tesco. De jongen (16) was bezig zijn handen te wassen toen hij werd aangevallen door Gavin.

De 55-jarige pedofiel probeerde de tiener te verkrachten, maar haalde deze keer echter bakzeil, want dit ‘slachtoffer’ was veel sterker en sloeg hem in elkaar.

De ingeschakelde politie trof een gewonde Gavin nog op de toiletvloer aan.

In 1985 werd Gavin veroordeeld tot een gevangenisstraf van 8 jaar voor de ontvoering en verkrachting van een 13-jarige jongen.

Nadat hij de jongen had verkracht, probeerde hij hem levend te begraven, maar het lukte het slachtoffer om te vluchten. Gavin ging hem achterna en sloeg hem met een hamer op zijn hoofd. Het slachtoffer overleefde de aanval.

Gavin is nu weer ingesloten en geplaatst op een zedendelinquentenlijst.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…