fbpx

Geslachtsgemeenschap kan voorkomen dat je ziek wordt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een arts heeft op TikTok aanbevolen om tenminste 1 tot 2 keer per week geslachtsgemeenschap te hebben, omdat het kan voorkomen dat je ziek wordt.

Geslachtsgemeenschap verbetert de werking van  het immuunsysteem met 30%, verdedigde ze haar stelling.

Dokter Faith Coats (@faithfuldoc) deelde een video met haar 618.000 volgers en schreef: “Meer artsen zouden dit liefdesspel moeten aanbevelen.”

Het versterkt het natuurlijke immuunsysteem van je lichaam waardoor je virussen en andere vervelende ziektemakers makkelijker afweert.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Waarom de geslachtsdelen van mannen over de hele wereld steeds kleiner worden

De liefde bedrijven is ook goed voor je hart. Alle lichamelijke activiteit zorgt dat je hart en bloedvaten optimaliseren. Bovendien verlaagt dit je slechte LDL- cholesterol en helpt mee om vervelende als hartaanvallen te voorkomen.

BEKIJK OOK
Minister Mathoera had vruchtbare ontmoeting met Franse ambtgenoot

Er is een relatie aangetoond tussen het aantal hoogtepunten dat iemand heeft, en het risico dat die persoon overlijdt. Het blijkt dat mannen die minimaal 2 keer per week een climax bereiken veel minder kans hebben om te overlijden in vergelijking met mannen bij wie dat slechts 1 keer per maand het geval is.

Volgens een onderzoek blijkt er een verband tussen de toename van seksuele activiteit en de afname van het aantal gevallen van borstkanker.

Uit onderzoek blijkt dat seksuele activiteit bij mannen de kans op prostaatkanker verlaagt. Bovendien maakt het liefdesspel vrouwen vruchtbaarder, en zo zijn er nog tientallen positieve effecten die dit heeft op je lichamelijke functies, meldt Lad Bible.