fbpx

Secretaresse wordt ‘gek’ van man die onterecht aan iedereen vertelt dat ze relatie met hem heeft

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een secretaresse uit Tilburg, Nederland, weet zich geen raad met een man die op sociale media en in zijn eigen kennissenkring propageert dat zij een liefdesrelatie met hem heeft terwijl dat niet het geval is.

De twee hebben in november 2022 slechts een minuut of tien met elkaar gesproken tijdens een verjaardagsfeest van gemeenschappelijke vrienden.

Een goede vriendin van het slachtoffer, een dertiger, vertelt aan GFC Lifestyle dat zij daarna nooit meer contact met elkaar hebben gehad.

“Er was inderdaad een kort gesprekje tijdens die party. Maar zij zijn nooit met elkaar op stap geweest, hebben niet gebeld of geappt en nog minder dat ze geslachtsgemeenschap hebben gehad of iets op liefdesvlak met elkaar hebben”, laat ze aan GFC weten.

BEKIJK OOK
Liefdeskoppel op bijna het zelfde tijdstip geboren, 15.03 uur: 'wij zijn soulmates'

“Maar toch zegt hij aan een ieder dat ze een koppel vormen en zelfs met elkaar naar bed gaan. Ook via sociale media heeft hij dat aan zijn vrienden gemeld.”

Vernomen wordt dat de gedupeerde juridische stappen wil ondernemen tegen de leugenaar.

Een jurist legt aan GFC uit dat indien er voldoende bewijs is, de dame een financiële vergoeding kan eisen door een rechtszaak wegens smaad of laster aan te spannen.

Volgens zijn zeggen wordt laster gedefinieerd als een schriftelijke of mondelinge verklaring die opzettelijk iemands imago beschadigt.

Foto ter illustratie.