fbpx

Schutting kapotgereden door roekeloze autobestuurder

Voor de vijfde maal werd deze week de schutting van een bewoner op de hoek van de Johannes Mungrastraat en de Veldhuizenlaan kapotgereden door een roekeloze autobestuurder. Het gezin zat te ontbijten toen het een zware klap hoorde.

Een bestuurster die uit de Veldhuizenlaan kwam, verleende geen voorrang voor het verkeer aan de Johannes Mungrastraat, met als gevolg een botsing met een ander voertuig. Als gevolg van de aanrijding kwam de bestuurder die over de Johannes Mungrastraat reed tegen een schutting aan.

Er vielen geen doden. Beide auto’s zijn zwaar beschadigd.

BEKIJK OOK  21-jarige vreemdeling aangehouden door RBTM

“Wat zal de verzekering in kwestie van het slachtoffer van dit voertuig doen en hoe zit het met de schade van de omrastering van deze bewoners. Wanneer mensen haast hebben in het verkeer en niet letten op verkeersborden. De Veldhuizenlaan heeft geen voorrang”, vraagt iemand die het verkeersongeval van dichtbij meemaakte.

“Benadeelden zitten nu zonder vervoer. Eigenaar zit met een kapotte omrastering. Kan OW hier iets aan doen, want het lijkt een gevaarlijk kruispunt te zijn”, wil hij verder weten.(GFC)