fbpx

‘Schoonmoeder’ is bedreigd: ik breek je kaak als jij je dochter stimuleert om vreemd te gaan

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 32- jarige heer uit Rotterdam heeft de moeder van zijn vriendin ernstig bedreigd.

De vrouw heeft openlijk aan de geliefde van haar 29- jarig kind verteld dat zij hem niet de meest geschikte partner vind, mede omdat hij geen vast inkomen heeft.

De man van Surinaamse origine heeft bovendien nog geen eigen woning en is in tegenstelling tot zijn beminde relatief laag opgeleid.

De ma heeft hem onlangs tijdens een gesprek bij haar thuis duidelijk gemaakt dat ze geen voorstander is van een duurzame relatie tussen de twee omdat er met hem weinig toekomstperspectieven zijn.

Toen zij eraan toevoegde dat haar dochter liever met een ‘degelijke’ heer een leven kan opbouwen ontstond er een felle woordenwisseling.

BEKIJK OOK
Surinaamse vrouwen moeten stoppen om hun huidskleur lichter te maken met fotoshoppen, zegt Nederlander die met ze date

Een oudere broer van de twintiger vertelt aan GFC Lifestyle in Den Haag dat hij niet aanwezig was bij die confrontatie. Volgens hem werden er over en weer bedreigingen geuit.

Aan de ‘schoonmoeder’ werd op luide toon kenbaar gemaakt dat haar kaak zou worden gebroken indien zij haar dochter stimuleert een andere man in haar leven toe te laten. Volgens de bedreiger is dat het aanzetten tot vreemdgaan.

Naar verluidt is de ‘schoonmama’ niet van plan zich te laten intimideren. Zij heeft haar jongste al vaker erop gewezen dat ze steeds met ‘verkeerde mannen’ relaties aangaat.

Echter weigert ze adviezen van haar moeder en broers aan te nemen.