fbpx

Schoonmaakwerkzaamheden en facelift gedeelte Oost-Westverbinding

De hoek van de Burnsideweg en de Oost-Westverbinding zal een andere uitstraling krijgen. De afdeling van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie te Moengo treft in samenwerking met het aannemingsbedrijf Tjongalanga momenteel de nodige voorbereidingen voor de facelift.

Volgens de coördinator van deze afdeling, Gordon Bolwerk, zal dit stuk land een mooi park moeten worden met enkele schaduwrijke bomen en banken. De veldwerkers hebben intussen zes palmbomen gepland op de berm van de Burnsideweg.

Het bedrijf Tjongalanga heeft trucks en een graafmachine ingezet voor de aanvoer van lateriet ten behoeve van het ophogen van dit stuk land.

OOK INTERESSANT
Zwaar mishandelde man die op wegdek viel en werd overreden overlijdt in ziekenhuis

Een andere activiteit in het oostelijk deel van ons land is het wederom zichtbaar maken van de verkeersborden aan de Oost-West erbinding.

De districtscommissaris van Marowijne deed een beroep op OWT&C Moengo en de afdeling MGD van RO om deze schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, in het kader van de verkeersveiligheid op de weg. Het maaien van de bermen langs de weg is een aangelegenheid van de Wegenautoriteit Suriname. Er zijn brushcutters ingezet voor de werkzaamheden, meldt het Burger Informatie Centrum Marowijne.(GFC)