Schoonmaakster 'Short Stay' hotel Paramaribo ziet sterke afname klanten

GFC NIEUWS- Bij een bekend en voorheen vaak bezocht Short Stay hotel in Paramaribo is er de afgelopen week duidelijk sprake van een terugval van het aantal bezoekende sekskoppels. De eigenaar van het hotel weigert dit te bevestigen. Een schoonmaakster zegt echter aan GFC Nieuws dat er sprake is van een significante afname.

Ze moet steeds minder vaak de kamers schoonmaken omdat die ook minder worden gebruikt, is haar uitleg. Het is onduidelijk of deze neergaande tendens ook merkbaar is bij andere hotels voor kort verblijf.

Het vermoeden bestaat dat door de daling van het aantal toeristen dat Suriname bezoekt, vanwege de gesloten landsgrenzen, er ook minder seksafspraakjes worden gemaakt.

Een andere factor is de sterk verminderde koopkracht bij veel mannen die mede veroorzaakt is door de flink gestegen wisselkoersen

Een derde vermoedelijke oorzaak is het coronavirus. Veel vrouwen en mannen met buitenrelationele sekspartners nemen veel minder risico uit angst besmet te raken met het potentieel dodelijke coronavirus.

 

Overige berichten