fbpx
Schoondochter sloeg schoonmoeder eerst met tv-bracket en wurgde haar daarna dood

GFC NIEUWS- De schoondochter C.K. heeft haar schoonmoeder na een ruzie eerst met een tv-bracket geslagen en vervolgens dood gewurgd.

De politie had vanaf het begin het vermoeden dat de schoondochter meer moest afweten van de moord op de 56-jarige Balwanti Santokhi-Kharagram, maar wachtte het sectierapport af. Ook de aangetroffen situatie in de woning deed het vermoeden rijzen dat er geen sprake was van een roofmoord, maar een opgezette zaak om de politie te misleiden.

De schoondochter heeft vrijdag toegegeven dat zij haar schoonmoeder om het leven heeft gebracht. Ze heeft het slachtoffer ettelijke keren met een hard voorwerp, een tv-bracket, op het hoofd geslagen. Daarna heeft ze de vrouw gewurgd.

De schoonmoeder was er erachter gekomen dat haar schoondochter een buitenechtelijke relatie onderhield. Haar echtgenoot zit in Nederland een gevangenisstraf uit voor drugssmokkel.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.