fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Schooljongen (15) uit Paramaribo "dreigt" zijn lerares zonder genade te verkrachten

GFC NIEUWS- Een schoolleerling in het noorden van Paramaribo heeft vaker aan zijn vrienden op serieuze toon uitgelegd dat hij zijn lerares op hardhandige wijze wil verkrachten, zodra hij een paar jaar ouder is. De onderwijzeres zal dan, volgens hem, zonder genade een hardhandig seksueel pak slaag van hem krijgen.

De verontrustende uitspraken van de tiener werden opgevangen door een moeder van een van zijn vrienden, toen hij samen met andere jongens thuis bij haar op bezoek was en ze een groepsgesprek heimelijk volgde. De schooljongen werd door de moeder geconfronteerd met zijn onbetamelijke uitspraken, waarna hij die nogmaals bevestigde.

Volgens informatie van zijn vrienden is de 15- jarige oversekst, erg mondig en constant bezig met gesprekken over seks, met name het verkrachten van vrouwen. Ook probeert hij frequent volwassen vrouwen het hof te maken.

Een expert van Constantin in Nederland op het gebied van erectieklachten en libidoproblemen zegt desgevraagd telefonisch aan GFC Nieuws, dat het verstandig zou zijn om de jongeman door een professional te laten begeleiden.

Hij adviseert de ouders van de oversekste tiener om de kwestie met hun huisarts te bespreken zodat die ook het totaal testosteronniveau van de tiener kan laten controleren, maar veel essentiëler is het vrije/ongebonden testosteron. Daarenboven zou de huisarts het probleemgeval kunnen verwijzen naar een psycholoog voor begeleiding.

OOK INTERESSANT
Man steekt vriendin 51 keer omdat ze hem samen met nieuwe vriend uitlacht

“Ik heb hier in Nederland al een paar keer ouders voor consult gehad voor hun zoons met dergelijke problemen. In veel gevallen was hun vrije testosteron en DHT uitzonderlijk hoog en hun prolactine laag. Een uitzonderlijk hoog vrij testosteron en DHT kan zorgen voor een enorme seksdrive en ook het vaak denken/fantaseren aan/over seks of het willen hebben van seks”.

“Ik heb echter begrepen dat het in Suriname niet mogelijk is om het vrije/ongebonden testosteron te meten, helaas alleen het totaal testosteron wat heel veel minder indiceert. Ook het meten van DHT kan niet door de laboratoria daar”, stelt de expert van Constantin in Nederland.

De moeder vertelt aan GFC  dat ze de uitspraken van de leerling uitgebreid besproken heeft met zijn ouders. Die hebben beloofd dat ze actie zullen ondernemen en hulp zullen inschakelen. Het vermoeden bestaat dat het tienerkind mogelijk ook is beïnvloed door het kijken naar extreem gewelddadige pornofilms en het spelen van computerspelletjes.