fbpx
Schooljongen (15) uit Paramaribo “dreigt” zijn lerares zonder genade te verkrachten

GFC NIEUWS- Een schoolleerling in het noorden van Paramaribo heeft vaker aan zijn vrienden op serieuze toon uitgelegd dat hij zijn lerares op hardhandige wijze wil verkrachten, zodra hij een paar jaar ouder is. De onderwijzeres zal dan, volgens hem, zonder genade een hardhandig seksueel pak slaag van hem krijgen.

De verontrustende uitspraken van de tiener werden opgevangen door een moeder van een van zijn vrienden, toen hij samen met andere jongens thuis bij haar op bezoek was en ze een groepsgesprek heimelijk volgde. De schooljongen werd door de moeder geconfronteerd met zijn onbetamelijke uitspraken, waarna hij die nogmaals bevestigde.

Volgens informatie van zijn vrienden is de 15- jarige oversekst, erg mondig en constant bezig met gesprekken over seks, met name het verkrachten van vrouwen. Ook probeert hij frequent volwassen vrouwen het hof te maken.

Een expert van Constantin in Nederland op het gebied van erectieklachten en libidoproblemen zegt desgevraagd telefonisch aan GFC Nieuws, dat het verstandig zou zijn om de jongeman door een professional te laten begeleiden.

Hij adviseert de ouders van de oversekste tiener om de kwestie met hun huisarts te bespreken zodat die ook het totaal testosteronniveau van de tiener kan laten controleren, maar veel essentiëler is het vrije/ongebonden testosteron. Daarenboven zou de huisarts het probleemgeval kunnen verwijzen naar een psycholoog voor begeleiding.

“Ik heb hier in Nederland al een paar keer ouders voor consult gehad voor hun zoons met dergelijke problemen. In veel gevallen was hun vrije testosteron en DHT uitzonderlijk hoog en hun prolactine laag. Een uitzonderlijk hoog vrij testosteron en DHT kan zorgen voor een enorme seksdrive en ook het vaak denken/fantaseren aan/over seks of het willen hebben van seks”.

“Ik heb echter begrepen dat het in Suriname niet mogelijk is om het vrije/ongebonden testosteron te meten, helaas alleen het totaal testosteron wat heel veel minder indiceert. Ook het meten van DHT kan niet door de laboratoria daar”, stelt de expert van Constantin in Nederland.

De moeder vertelt aan GFC  dat ze de uitspraken van de leerling uitgebreid besproken heeft met zijn ouders. Die hebben beloofd dat ze actie zullen ondernemen en hulp zullen inschakelen. Het vermoeden bestaat dat het tienerkind mogelijk ook is beïnvloed door het kijken naar extreem gewelddadige pornofilms en het spelen van computerspelletjes.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.