fbpx
Schoolhoofd O.S. Mattonshoop boos om ‘leugens’ rond Covid-besmetting

GFC NIEUWS- Monique Rotsburg, het schoolhoofd van O.S. Mottonshoop, ergert zich aan beschuldigingen aan haar adres.

Het schoolhoofd testte afgelopen week positief en de school werd vervolgens onmiddellijk gesloten door het ministerie van Onderwijs. Op een persconferentie van het Covid-team werd door de BOG-directeur aangehaald dat het schoolhoofd naar school is geweest, ondanks ze wist dat ze besmet was.

Rotsburg reageerde als volgt op Facebook:

“Ik ben DIEP teleurgesteld vandaar dat ik ervoor voel om te reageren. De schoolleider van O.S. Mattonshoop hier. Men moet niet iets horen en men begint al negatief te reageren.

1e leugen. Ik was weekend al ziek wat helemaal niet klopt. Een beetje hoofdpijn na de drukte van de 1e twee dagen ja. Tabletten innemen om maandag verder te gaan. Ik weet wat mijn verantwoordelijkheden zijn en ga er nooit slordig mee om. Ik ben nog steeds kerngezond ik heb geen enkel verschijnsel.

2e leugen ik heb feest gevierd en heb zelf gedanst. Er zijn genoeg getuigen en de leerkrachten leerlingen en buren zijn de beste getuigen.

Dan bespreekt men de leerkrachten ook dat zij mij moesten waarschuwen. Ik heb nooit en te nimmer gefeest. Er ging een herinnering rond van het vorig jaar toen ik verrast was en het ministerie was daarvan op de hoogte. Covid bestond er toen nog niet.

Nogmaals ik ken mijn verantwoordelijkheden en ik weet precies hoe het hoort. Doe navraag voordat je wat op FB zet.
Ik moet ook doorgeven dat ik in quarantaine ben maar heb nog steeds geen verschijnsel. Mensen onderzoek voordat je praat.

Meneer Orie van BOG en de minister foei dat u zich schuldig heeft gemaakt aan verspreiden van leugenachtig nieuws. Mijn minister Marie Levens: I need your help. Ze vermoorden mijn persoonlijkheid.

Op 7 oktober voelde ik mij goed duizelig en heb ik mijn onderhoofd gebeld dat ik niet ga verschijnen. Ik ben toen naar Limesgracht geweest om te swappen. Later hoorde ik dat ik ben positief was. Ik schrok, omdat ik super voorzichtig ben. Covid is een virus. Het kan een ieder pakken. Hoe voorzichtig moeten we nog zijn?

Als laatste wil ik aangeven dat het geheel team van O.S. Mattonshoop diep teleurgesteld is om de leugens.”

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…