fbpx

Schooldirectrice: vreselijk wat er met mij gebeurde, dat wens je niet eens je vijand toe

“Lopen deed pijn, zitten deed pijn, staan deed pijn, liggen deed pijn, ik had op sommige momenten verschrikkelijk veel pijn. Dat wens jij je ergste vijand niet toe, vreselijk! Meestal in de avonduren, terwijl ik overdag minder klachten had. Een vreselijke situatie voor mij als hardwerkende carrièrevrouw, zegt Claudia Hartmann.

“Ik had op verschillende manieren geprobeerd om van de nare klachten aan mijn rug en bekken af te komen, maar niets hielp mij. Ik was enorm aan het sukkelen. Voor mijn werk in het onderwijs moet ik vaak lang staan en bukken. Waarschijnlijk zijn de problemen mede daardoor ontstaan”.

“Er werd mij vervolgens steeds pijnstillers voorgeschreven, maar dat is geen goede oplossing, want daarmee haal je het probleem niet weg. En bovendien zijn pijnstillers beslist niet gezond”, legt ze uit.

Hartmann, die een ervaren schooldirectrice in Paramaribo is, zegt aan GFC Nieuws dat zij sinds anderhalve maand echter geen klachten meer heeft.

“Ik heb mij op aandringen van een goede vriend laten behandelen bij Constantin (aan de Butaanstraat in het noorden van Paramaribo) met DLPA. Dat is een behandeling met een Duitse olieformule in combinatie met warmtetherapie met vulkaanstenen, soms koude kompressen en infraphil. Het resultaat is voor mij fantastisch! Ik kan niet anders zeggen. Mijn pijnklachten zijn voor zeker 99 procent weg. Ik loop, sta weer in de klas, lig, zit nu probleemloos en ga zelfs weer buiten de stad zwemmen dankzij DLPA. Geweldig”, aldus Hartmann. 

BEKIJK OOK
Politie neemt groot aantal dozen rum en enkele zakken pijptabak in beslag

Volgens een Europees gediplomeerde expert van Constantin worden er dagelijks zeer goede resultaten behaald met de natuurlijke DLPA- behandeling uit Duitsland. “Met DLPA kunnen verschillende klachten op een 100 procent natuurlijke en zeer succesvolle wijze worden behandeld, is de uitleg van de deskundige.

De DLPA – natuurbehandeling is volgens internationaal klinisch onderzoek zeer effectief bij verscheidene pijnklachten, hoge en lage rugpijn, hernia, schouderpijn, nekpijn, knieklachten, voetklachten, hielspoor, heupklachten, migraine, hoofdpijn, reuma, spier- en gewrichtsklachten/gewrichtsslijtage/artrose, slechte doorbloeding, tintelingen, verlammingen, lichamelijke zwakte, lusteloosheid, slapeloosheid en stress.