fbpx
School in India cremeert heimelijk lichaam meisje dat zelfmoord pleegde

GFC NIEUWS- Een school in India heeft het lichaam van een leerling die zelfmoord pleegde in het geheim gecremeerd.

De ouders van het 14-jarig meisje moesten onder dwang documenten tekenen dat het meisje al enige tijd ziek was, ondanks ze zich had verhangen in een lokaal.

De tiener en haar jongere zus moesten op 18 juni de school hervatten, zodat ze konden meedoen aan de jaarlijkse examens.

Op 3 juli werden de ouders door de school gebeld dat hun oudste dochter zelfmoord had gepleegd. Bij aankomst moesten ze meteen enkele documenten tekenen.

De school weigerde een zelfmoordbrief die het meisje had geschreven aan de ouders af te staan. Ook werd geweigerd om het lijk af te staan en persisteerde men dat het meisje gelijk gecremeerd moest worden, terwijl nog niemand de politie had ingeschakeld.

De politie is bezig met een onderzoek.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.