fbpx
Scholen gesloten en alle grote evenementen afgelast in Paraguay wegens coronavirus

GFC NIEUWS-  De scholen in het Zuid- Amerikaanse Paraguay worden de komende periode gesloten wegens de uitbraak van het coronavirus. Ook grote evenementen zijn door de overheid verboden.

Het land is geconfronteerd met een tweede besmettingsgeval en wil de verdere verspreiding van het potentieel dodelijke coronavirus tegengaan.

Ook in Suriname worden de maatregelen aangepast. Reizigers die de afgelopen 14 dagen uit landen en of gebieden komen waar er sprake is van een significante Covid-19 uitbraak, zullen vanaf heden niet worden toegelaten tot het Surinaams grondgebied. In ons land zijn er officieel nog geen besmettingen met het virus bekend.

 

 

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.