SCHOKKEND: 15- jarig meisje uit Paramaribo verzint dodelijke kanker te hebben

Een 15- jarig meisje uit Paramaribo heeft dit jaar een groep vriendinnen ruim twee weken in de veronderstelling gelaten een dodelijke vorm van kanker te hebben. Via een besloten Whatsapp groep lanceerde de tiener haar vreselijke boodschap: ze zou niet lang meer te leven hebben. Medische specialisten hadden bij haar een onbehandelbare vorm van deze zeer ernstige ziekte ontdekt.

Een moeder van een van de vriendinnen binnen de app- groep die het schokkende nieuws geloofde, zegt aan GFC Nieuws dat haar dochter dagenlang kapot was van het onheilspellend app- bericht.

“Mijn dochter heeft gehuild en kon nachtenlang niet goed slapen. Ook haar vriendinnen waren zeer aangeslagen. Het plan was opgevat om desnoods geld in te zamelen en iets leuks te doen voor de “doodzieke”. Nu blijkt echter dat ze kerngezond is”, aldus de moeder.

De tiener viel na ruim twee weken door de mand, nadat haar vriendinnen diepgaande vragen hadden gesteld over het ziekenhuis en haar behandelaars. Op een gegeven moment beweerde de “doodzieke” dat de doktoren plotsklaps aan haar hadden gezegd dat ze is genezen. Dit wekte vervolgens bevreemding op. Een dag later gaf de tiener onder  druk eerlijk toe dat ze nooit kanker heeft gehad.

Overige berichten