fbpx
Facebook Pagelike Widget

‘Schiet de knieën kapot van alle bootsmannen die mensen illegaal binnenbrengen’

GFC NIEUWS-  De politie of het leger moet de knieën van bootsmannen die ondanks alle waarschuwingen personen illegaal ons land binnenbrengen kapot schieten.Dat zeggen twee  kritische burgers zondagavond aan GFC Nieuws. Zij ergeren zich mateloos aan het gedrag van bootsmannen die de regels die recent zijn doorgevoerd om het coronavirus zo veel mogelijk uit ons land houden, negeren. Ze zien graag dat de overheid veel harder optreed.

Deze week werden de buitenboordmotoren van enkelen bootsmannen in beslag genomen door de politie omdat ze ondanks het feit dat de landsgrenzen gesloten zijn, toch mensen uit het buitenland richting Suriname hebben vervoerd.

“Ik ben al langer dan twee weken binnen in mijn huis omdat ik niet besmet wens te raken. Ook mijn echtgenoot doet dat. Ik probeer mij aan alle regels te houden. Ik hoop dat de grenzen ook goed gesloten blijven en wij verdere verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen”.

“En dan gaan een aantal waardeloze idioten mensen illegaal het land binnenbrengen! Ze brengen mijn leven en dat van de gemeenschap nodeloos in gevaar. De politie moet hun knieschijven aan diggelen schieten. Hun buitenboordmotoren in beslag nemen is een veel te lichte maatregel”, zegt een 72- jarige vrouw uit Paramaribo – Noord.

Ook haar echtgenoot is van oordeel dat de autoriteiten veel strenger moeten optreden. “Dit kan toch niet waar zijn? Pak deze waardeloze figuren op of schiet hun knieën kapot”, zegt hij op zeer felle toon zonder schaamte.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…