fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Scheidsrechter en vechter gaan samen neer in TKO

Scheidsrechters hebben het vaak zwaar. Dat bleek zaterdag opnieuw in het gevecht tussen Gou Dakui en Super X Sitsontidech. Aan het eind van de Max Muay Thai-match lagen zowel de ref als de verliezer aangeslagen op de grond.

De Chinese favoriet Gou Dakui had het zwaar, maar zag toch kans de Thai Super X aan het wankelen te brengen. Een Mat Wiang San ­– rechtse hoek – van Goh leek net iets te veel voor Super, die dreigde neer te gaan.

De scheidsrechter schoot tussenbeide om de vechters uit elkaar te halen maar Gou ging, ondanks het bevel “Break!” toch door met een ronde trap.

OOK INTERESSANT
Vuurwapen, drugssoorten en geld aangetroffen bij twee afzonderlijke woninginvallen

De Te Tat  landde op de neus van de scheids, die gestrekt ging naast Sitsontidech. Scheids en Sit moesten samen medisch behandeld worden in de ring, terwijl een tweede scheidsrechter de partij beëindigde.

Omdat uiteindelijk werd beslist dat het een ongelukje was, werd de scheidsrechterlijke TKO niet aangerekend en werd Dakui tot winnaar uitgeroepen.