fbpx

Schatrijke man gaat 2 keer per dag, 60 keer per maand, naar bed met diverse vrouwen, experts zeggen dat het gezond is

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De wereldberoemde en schatrijke Amerikaanse pokerspeler tevens acteur Dan Bilzerian geeft eerlijk toe dat hij twee keer per dag, 14 keer per week, de liefde bedrijft met verschillende mooie vrouwen.

Bilzerian staat bekend om zijn bijzondere levensstijl waarbij hij altijd omringd is door tientallen aantrekkelijk uitziende jongedames.

Zijn bijnaam´Instagram King´, dankt hij vanwege de vele volgers op dit sociale medium.

De 41- jarige pokeraar met een vermogen van ruim 200 miljoen Amerikaanse dollars legt uit dat hij alleen kiest voor slanke vrouwen omdat degenen met overgewicht hem totaal niet interesseren.

Maar is het zo vaak van bil gaan met vrouwen goed of slecht voor de gezondheid?

Veel personen gaan er volgens experts onterecht vanuit dat het overmatig hebben van geslachtsgemeenschap schadelijk is voor het menselijk lijf.

Een deel gaat zelfs zover door te stellen dat deze womanizers eerden komen te overlijden.

Maar die stelling blijkt helemaal niet te kloppen. Het tegendeel is het geval.

JUIST GEZOND OM ZO VAAK MOGELIJK DE LIEFDE TE BEDRIJVEN

Internationale experts vertellen aan de GFC Nieuws gezondheidsredactie dat het vaker naar bed gaan met elkaar- tenzij gecontra indiceert door een arts- juist een positieve invloed heeft op veel gezondheidsparameters.

Het dagelijks met elkaar tussen de lakens bezig zijn werkt stressreducerend, is goed voor de bloeddruk, zorgt voor een gezonder hart, verlaagt het risico op hartaandoeningen, zorgt voor een betere slaapkwaliteit, geeft een sterker immuunsysteem, reduceert depressiviteit en angststoornissen, optimaliseert de hormoonhuishouding en kan zelfs helpen om pijnklachten te verminderen

MANNEN EN VROUWEN HEBBEN BAAT BIJ HET REGELMATIG VAN BIL GAAN

jonathan clarke

De Europese topexpert Jonathan Clarke

De Europese topexpert Jonathan Clarke legt aan GFC Nieuws uit dat zowel vrouwen en mannen veel baat hebben bij het minnespel.

BEKIJK OOK
Vrouwen fantaseren regelmatig over hun ex tijdens geslachtsgemeenschap met huidige vriend

“Als een vrouw haar hoogtepunt bereikt, veroorzaakt het samentrekkingen die kunnen zorgen voor het  sterker worden van de bekkenbodemspieren”.

“Sterke bekkenbodemspieren zijn belangrijk om incontinentie te voorkomen en de controle van de blaas te verbeteren. Incontinentie is een probleem waarmee 1 op de 3 vrouwen ooit mee te maken krijgt”.

OOK GOED VOOR DE PROSTAAT

Maar volgens Jonathan Clarke zijn er behalve alle bovengenoemde voordelen nog meer pluspunten.

“Onderzoek heeft aangetoond dat mannen die vaak ejaculeren significant minder kans hebben op het ontwikkelen prostaatkanker. Het vaker hebben van coïtus blijkt dus ook voor de prostaat veel positiefs te doen”, aldus de topdeskundige.

Het onderzoek dat werd gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association geeft aan dat een gemiddelde van 21 of meer ejaculaties per maand tijdens het leven van een man het risico op prostaatkanker later in het leven met 33 procent verlaagd.

En nog meer ejaculaties worden in verband gebracht met additioneel een nog lager risico op prostaatkanker oplopend tot wel 20 procent.

Jonathan Clarke wijst erop dat niet uit het oog moet worden verloren dat er bij het hebben van geslachtsverkeer wel risico’s zijn op het oplopen van geslachtsziekten.

“Maar als die zijn uitgesloten middels tests en preventiemaatregelen zoals het dragen van een condoom kan frequent geslachtsverkeer juist heel erg gezond zijn”, zegt hij tot slot.

Foto vrouw ter illustratie.