fbpx

Schandalige belediging over ontlasting, urine en luiers maakt Surinaamse vrouw (32) kapot

GFC NIEUWS- “Ik kan niet goed meer slapen door de grote ergernis. Het is vreselijk wat ze mij heeft aangedaan! Ik loop mij kapot te irriteren en zal niet rusten voordat dit helemaal rechtgetrokken is. Deze leugen kan ik niet accepteren, dat ga ik nooit doen. Dit is te erg voor mij! Ik ben nog een jonge vrouw en kan hiermee echt niet leven”, vertelt de 32- jarige Yvonne uit Paramaribo aan GFC Nieuws.

-Yvonne zegt dat er de laatste jaren veel maatschappelijke- en media-aandacht wordt geschonken aan pesten onder jongeren en de ernstige gevolgen die dat met zich kan meebrengen. Ze is echter van oordeel dat ook volwassenen enorm kunnen lijden door pestgedrag van anderen. “Ook aan deze gevallen onder volwassenen moet er aandacht gegeven worden. Het is een steeds groter wordend maatschappelijk probleem met de komst van sociale media. Niet alleen jongeren hebben gevoelens, ook wij volwassenen”, aldus de gekwetste vrouw.-

De vrouw is erachter gekomen dat ze enkele weken geleden onterecht zeer negatief werd “besproken” in een besloten vrienden en vriendinnen Whatsapp groep. Ze was een tijd daarvoor ook in de groep, maar is om problemen in de relationele sfeer met een van de groepsleden, uit de groep geplaatst.

Volgens informatie heeft een vrouw binnen de Whatsapp groep een serieus bericht gelanceerd over de 32- jarige. Zij zou niet meer in staat zijn om haar urine en ontlasting normaal op de houden. Ze zou volledig incontinent zijn en noodgedwongen luiers moeten dragen.

OOK INTERESSANT
Bestuursdienst en politie: Waarom verwijderen jullie eerlijke hosselaars langs de straten?

Het bericht is een dag later verwijderd, maar de informatie is volgens Yvonne extreem snel verder verspreid en heeft ook haar nieuwe vriend evenals zijn familie bereikt. Yvonne beschuldigt een voormalige vriendin ervan, doelbewust leugens over poep- en plasproblemen van haar te hebben verspreid.

“Dit heeft gewoon te maken met de ordinaire jaloeziegevoelens van een ex- vriendin van mij. Ze kan het niet hebben dat ik nu sinds kort een relatie heb met haar vriend. Die haar heeft verlaten voor mij! Het doet haar kennelijk heel veel pijn! Ik ben blij dat het haar zoveel pijn doet! Ik haat haar nu vreselijk, vanuit het diepste van mijn mergbeen! Dit ga ik desnoods tot bij de rechter uitvechten, maar ze gaat haar excuses moeten aanbieden”, zegt Yvonne op bittere toon.

De 32- jarige vrouw zegt verder aan GFC dat ze elke dag normaal naar het toilet gaat om haar behoefte te doen en er nooit sprake bij haar is geweest van incontinentie.