fbpx

Schandalig dat nu ook politiemannen in Suriname vrouwen lastig vallen op straat

INGEZONDEN- Het is al tientallen jaren een groot probleem in Suriname. Mannen die op respectloze wijze vrouwen op straat lastig vallen door onder meer verschillende schuine opmerkingen te maken.

Sommige van deze losers gaan tegenwoordig zelfs zover om dames te dwingen of smeken hun telefoonnummer aan hen te geven.

Anderen worden woedend wanneer ze worden genegeerd en daarmee gekleineerd en veranderen van strategie door dan maar zeer beledigende scheldwoorden naar de vrouwen hun hoofden te slingeren.

Een man met een beetje waardegevoel maakt zich niet schuldig aan dit belachelijk vrouwonvriendelijk gedrag. Hoe laag kun je als man nog gaan om een dame op die manier te bejegenen?

Maar wat momenteel nog erger is, is dat ik van veel van mijn voornamelijk jongere vriendinnen in de gym te horen krijg dat ze ook weleens worden lastig gevallen door politiemannen in uniform.

BEKIJK OOK
Vrouwen fantaseren regelmatig over hun ex tijdens geslachtsgemeenschap met huidige vriend

Onlangs nog werd één van hen terwijl ze richting een winkel riep vanuit een rijdende politieauto overstelpt met complimenten in een poging een date met haar te krijgen.

Commentaren als ‘je hebt wel erg mooi haar en ziet er lekker uit’ werden haar toegeschreeuwd. Zo hoopten de politiemannen in diepgaander contact met haar te komen.

Het is al een grof schandaal dat zeer jonge meisjes en volwassen vrouwen door burgers, eigenlijk schoften, worden lastiggevallen. Maar dat dienders zich nu ook hiermee bezighouden is Godgeklaagd!

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud