fbpx

Schandalig: COVID-19 patiënten gaan nodeloos dood omdat ze geen medicijn krijgen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE– Het is het grootste schandaal van de afgelopen tientallen jaren en er moet een grootschalig onderzoek komen. Schuldigen moeten worden gestraft voor de onnodige doden die te betreuren zijn. Er is sprake van zeer ernstige misleiding, het is schandalig!

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsHonderdduizenden mensen zijn overleden door COVID-19, terwijl nu blijkt dat het malariamiddel HCQ wel degelijk werkt en veilig is. Velen hun dood hadden wij kunnen voorkomen. Dat zeggen gezondheidsexperts en Australische politici aan SKY News Australië en andere media.

Uit een recent gepubliceerde meta-analyse blijkt nu dat een ruime meerderheid personen die zijn besmet met het coronavirus en ziek zijn geworden, zeer gunstig reageert op het malariamiddel in combinatie met zink en een antibioticum.

Volgens de nieuwe studies zou meer dan de helft van de coronadoden en mogelijk meer dan 70 procent, nu nog in leven zijn indien ze op tijd HCQ toegediend zouden hebben gekregen.

BEKIJK OOK
Santokhi noemt toerismesector cruciaal voor welzijn samenleving

“Maar er valt geen geld hieraan te verdienen want het is erg goedkoop. Er zijn fake studies gepubliceerd om het malariamiddel in een negatief licht te plaatsen. Andere studies zijn doelbewust met zes keer maximale dagdoseringen (hoge overdosering) uitgevoerd, zodat de uitkomsten slecht zouden zijn. Er wordt op schandalige wijze politiek bedreven met de dood van honderdduizenden onschuldige mensen tot gevolg”.

“Alle goed en eerlijk uitgevoerde studies met de juiste dosering laten nu zien dat er enorm veel levens gered kunnen worden met HCQ. Wij moeten nu een sterke mediacampagne gaan voeren om een ieder erop te wijzen dan het malariamiddel veilig en effectief is”, aldus politici en experts op de Australische televisie. Zie ook enkele videobeelden onderin.