fbpx

Schakers halen eerste winst binnen voor Suriname

De Surinaamse schakers die twee wedstrijden hebben afgewerkt, hebben winst voor het land binnen gehaald. Op de tweede dag van de Consude Games zijn de Surinaamse basketballers, volleyballers, zaalvoetballers en schakers in actie gekomen.

De basketballers hebben op vijf december de eerste wedstrijd afgewerkt tegen Uruguay met als eindresultaat een verliezende partij, 45 tegen 64. De tweede wedstrijd is bij de basketballers met tien punten verschil, 39 – 49 in het voordeel van Peru geweest.

De volleyballers en zaalvoetballers hebben hun eerste wedstrijd achter de rug, die ook in het voordeel van andere landen is geweest. Bij volley heeft Suriname van Uruguay verloren met 3 – 0. Bij zaalvoetbal was Argentinië sterker dan Suriname, de wedstrijd eindigde 8 – 0.

BEKIJK OOK
TCT: Nieuwe tarieven openbaar vervoer nog niet ingegaan, PLO boos

De schakers die zijn uitgekomen tegen Uruguay en Bonaire hebben beide partijen gewonnen. Met hun 1 – 3 winst bij Uruguay en 0 – 4 bij Bonaire hebben de schaker Suriname op de tweede plek gebracht.

Na het gastland Bolivia dat op nummer een staat, neemt Suriname de tweede plek in de reeks van winnaars.

Woensdag kwamen onze teams uit bij volleybal tegen Argentinië, zaalvoetbal tegen Brazilië, basketbal tegen Bolivia, schaken tegen Bolivia, Colombia en Brazilië. Ook atletiek en zwemmen hebben de sporters afgewerkt.(GFC)