fbpx

Schaamteloze moeder brengt hulde op Facebook aan haar twee dochters die ze vermoordde

GFC NIEUWS-De schaamteloze Louise Porton bracht enkele maanden nadat ze haar twee dochters vermoordde hulde aan de meisjes op Facebook.

De vrouw vermoordde de meisjes, omdat ze ongestoord betaalde seks wilde hebben. De moorden vonden twee weken na mekaar plaats.

De 23-jarige plaatste afgelopen november twee foto’s van de 3-jarige Lexi en de 17 maanden oude Scarlett – negen maanden nadat ze haar ‘engeltjes’ vermoordde.

Ze schreef: “Mama’s engeltjes te snel van me weggenomen. Ik zal jullie niet vergeten. RIP.”

Ze plaatste de post 8 maanden nadat ze werd gearresteerd op verdenking van moord.

Acht dagen na haar arrestatie in maart 2018 plaatste ze een andere post met hashtags ‘Smile’ en ‘f**kthehaters’ met een foto van haar met een hand op haar buik en een andere foto van Lexi and Scarlett.

Porton ontkende de moord op de twee meisjes, maar ze werd afgelopen week schuldig bevonden door de rechter na een rechtszaak van ruim 5 weken in Birmingham, Engeland.

Ze kreeg een levenslange gevangenisstraf opgelegd en zal minimaal 32 jaar celstraf moeten uitzitten.

Rechter Justice Amanda Yip haalde aan dat Porton het leven uit haar meisjes heeft ‘geknepen’.

Hij zei: “De waarheid is dat beide meisjes dood zijn, omdat je bewust hun luchtwegen verstopte. Tekstberichten en zoekopdrachten op Internet op de telefoon onthullen een zekere mate van voormeditatie. Ik ben ervan overtuigd dat door handelingen die jij hebt gepleegd de meisjes in eerste instantie opgenomen moesten worden in het ziekenhuis.”

BEKIJK OOK
Valse oproep voor registratie babyvoeding

“De zoekopdrachten van je op het Internet waren spookachtig. Je maakte niet meteen contact met een ambulance, omdat er zeker van wilde zijn dat de kinderen dood waren.”

“Dit is geen overschilligheid of een handeling in het heetst van de strijd. De bewijzen tonen gecalculeerde besluiten. Tussen de twee doden, functioneerde je heel normaal.”

Porton accepteerde vrienschapverzoeken op social media en was heel kalm en zonder emoties. Na de dood van het eerste meisje had ze een afsraak gemaakt voor betaalde seks via een datingapp.

In berichten is ook te lezen dat ze bereid was om seks te hebben, zolang ze wordt betaald of ervoor gezorgd wordt dat ze haar inkopen kan financieren.

Toen Lexi in het ziekenhuis lag, nam Porton een topless foto in een opebaar toilet en trof voorbereidingen om een man die ze had ontmoet via een website te ontmoeten voor seks.

De 23-jarige heeft Lexi op 15 januari 2018 gestikt en lachtte en grapte met een medewerker in het uitvaartcentrum. Op 1 februari, twee weken later, vermoordde ze Scarlett.

Sectie wees uit dat de meisjes zijn gestorven , “omdat iemand hun ademhaling belemmerde.”