fbpx

Santokhi wederom in hol van de leeuw

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi was zondag wederom in één van de bolwerken van de NDP van Desi Bouterse. Dit keer was het niet in het binnenland, maar te Abrabroki.

Volgens de partij was zij daar op verzoek van de Stichting Ontwikkeling Abrabroki en Omgeving, onder voorzitterschap van Gregory Walker met als adviseur de welbekende voetballer Ronny Aloema.

De organisatie en mobilisatie lag geheel in handen van het bestuur van de stichting, voert de partij aan in een bericht.

De diverse sprekers hebben namens de stichting diverse problemen waarmee de lokale bevolking kampt, aangehaald. Eén van de problemen zijn de geringe sportmogelijkheden. Bij de stedelijke inrichting is weinig tot geen rekening gehouden met sport – en recreatiemogelijkheden voor buurtbewoners.

OOK INTERESSANT
Strategic Recruitment Suriname deelt inzichten over de huidige trends in de Surinaamse jobmarkt

“Opmerkelijk was dat de organisatoren expliciet hebben vermeld niet uit te zijn op geld van de partij, maar meer nog de ontwikkelingsvisie van de partij onderschrijven. Gevraagd werd o.a. naar trainingen, lezingen en andere zaken te organiseren die leiden tot persoonlijke ontwikkeling”, merkt de partij verder op in het bericht.

De opmerking is gemaakt dat vele talentvolle Surinamers hun roots in Abrabroki hebben. De term getto zou dus niet toepasselijk zijn voor Abrabroki.
Staande de vergadering kwamen verzoeken binnen om ook te Beekhuizen en omgeving en Pontbuiten en omgeving infosessies te houden.(GFC)