fbpx

Santokhi vraagt achterban om te focussen op de toekomst

“Met aandacht volg ik de vele discussies op de verschillende social media platforms. Velen maken zich boos en zijn bezorgd over de vele scheldpartijen richting de VHP en mijn persoon. Dat onze tegenstanders zich zo zouden gedragen is geen verassing en is ons bekend. Ik vraag jullie om hetzelfde te doen als ik: focussen op de toekomst, op onze eigen boodschap en onze eigen kracht”.

Dit zegt voorzitter Chandrikapersad Santokhi van de VHP in een boodschap aan alle organen, structuren en partijleden.

“We gaan Suriname redden en dat gaan we samen doen met alle Surinamers die het goed menen met ons land”, zegt Santokhi.

Deze verkiezingen zijn volgens hem een strijd van het goede tegen het kwade. “Dat zei ik reeds op onze grootse manifestatie van 19 januari. The Orange Movement heeft het goede gebundeld en dat weet de tegenstander ook. Ik zeg zelf altijd, schelden op de VHP en de voorzitter van de VHP is geen beleid. Ze hebben bijna negen jaar lang de tijd en de kans gehad en ze hebben er een puinhoop van gemaakt. Dat weten ze en zien de bui al hangen”.

BEKIJK OOK
SPWE gereed om ook in 2023 ondernemers en organisaties bij te staan

Santokhi: “wij hebben de visie, de mensen en de kracht om Suriname te redden. Laten we ons daarom focussen op waar het echt om gaat, nl. de gewone man. Als het goed gaat met onze burgers en hun kinderen, gaat het ook goed met Suriname”.

“Zo, laat ons de mouwen opstropen en hard aan de slag blijven in het veld om onze kiezers te mobiliseren om die 28 zetels te halen. Wij als VHP zijn sterk, we zijn zelfbewust en we weten waar we voor staan. Red Suriname! Power the orange movement”.