Santokhi: VHP stevent af op 28-30 zetels

GFC NIEUWS-“De VHP, de Orange Movement is in de lift, de partij blijft sterk groeien. De VHP stevent regelrecht af op de 28-30 zetels,”zegt VHP-leider Chandrikapersad Santokhi.

“De mensen zijn zeer enthousiast over hoe de VHP haar boodschap van hoop brengt aan de samenleving. Hoe de VHP, Suriname uit de crisis wil halen.”

Woensdag heeft de VHP een meet-the-people-campagne gehouden te Welgelegen in het ressort Paramaribo.

“Opvallend is dat het vertrouwen in de politiek is afgenomen bij velen in deze buurt. De taak van de Orange movement is om het vertrouwen terug te winnen van het kiezersvolk.”

Santokhi heeft de gemeenschap voorgehouden dat deze regering een grote puinhoop heeft gemaakt van het land en derhalve niet te kiezen voor deze regering, maar voor de VHP, “dus voor verandering, voor een betere toekomst, voor welvaart en welzijn van onze samenleving. Nog 10 maanden en de keus is niet moeilijk: go for Orange go for VHP. Samen gaan we het land redden. Red Suriname is een hype, is mateloos populair, waar je ook gaat hoor je: Red Suriname.”

Na de meet-the-people te Welgelegen,werd aldaar een wijkbijeenkomst gehouden. Tijdens de spreekbeurten en discussies werd ingegaan op tal van vraagstukken de verkiezingen rakende, de projecten van de VHP, werkgelegenheid en kansen voor jongeren en de Suralco-kwestie.

Overige berichten