fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Santokhi: tegenstander haalt alles uit de kast om de VHP en VHP’ers te bekladden

GFC NIEUWS- VHP-voorzitter Chan Santokhi hekelt het dat politieke tegenstanders alles uit de kast halen om de VHP en VHP’ers te bekladden.

Santokhi: “in de resterende tijd gaat een keiharde strijd gevoerd worden, maar we gaan een nette campagne voeren conform onze partijideologie en binnen wet en recht blijven. De VHP is een partij van liefde, een partij van wet en recht, een partij van waarheid. Als we geen vuil in ons hart hebben, kunnen we geen vuil geven aan anderen,” zei hij vrijdagavond tijdens een ressortmeeting in Saramaccapolder.

Hoofdbestuurslid Shiraz Boedhoe gaf te kennen dat regering Bouterse/Adhin het volk dubbel laat betalen voor verbruikte stroom. “Iedere maand betalen wij als klant onze stroomrekening, maar de regering heeft al jaren verzuimd om met deze gelden, de stroom die zij op rekening heeft afgenomen van Alcoa, te voldoen. Waar is dan het geld gegaan dat je steeds op tijd hebt voldaan voor stroom die je hebt verbruikt?”

OOK INTERESSANT
Ondersteuning voor landbouwer te Perika

Gajadien gaf aan dat het slecht gaat met de economische situatie in het land. In december moeten alle banken die een correspondentie hebben met de ING bank, alle rekeningen afsluiten. “De banken mogen geen zaken doen met ING België, dit is de situatie waar Bouterse ons heeft toegebracht. Bouterse beweert dat Suriname achter hem staat, terwijl op Zanderij ongeveer 1500 mensen aanwezig waren en dat is ongeveer 1% van de 118.000 stemmen die de NDP in 2015 kreeg,” aldus Gajadien.