fbpx
Santokhi riskeert motie van wantrouwen

Er worden plannen gemaakt door een paar DNA-kandidaten van de VHP om een motie van wantrouwen in te dienen tegen voorzitter Chandrikapersad Santhoki, indien hij meewerkt dat zij van de lijst worden gehaald.

Zij gaan met hun aanhang aanstaande zondag naar het congres van de VHP.

De jongeren van Commewijne lusten Sheilendra Girjasing niet en willen dat Dhiradj Soekhai op de lijst komt.

Structuren van Saramacca zien het niet zitten met Mahinder Jogi, maar ook in Nickerie is het onrustig.

De politieke onrust in de VHP kan volgens onze informanten in alle hevigheid zondag losbarsten als er niet tactvol wordt opgetreden.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.