fbpx
Santokhi: Pres is besmet met corruptievirus

“Het is deze president die de corruptie zou aanpakken maar u heeft een kruistocht naar de staatskas gehouden. Pres, ik vind het zielig dat je nu besmet bent met het corruptievirus, zei de voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santhoki vrijdagavond tijdens een ressortmeeting te Munder.

Volgens Santokhi heeft de president nog 6 weken om zijn belofte waar te maken. “ Als je niet kan, no spang, we komen om de corruptie aan te pakken.”

Volgens Santhoki worden de belastinggelden van het volk verkeerd gebruikt. “ Met uw belastinggeld maakt u aanspraak op veiligheidszorg, onderwijszorg, nutsvoorzieningen en de ontwikkeling van uw buurt.”

Santokhi beloofde dat hij het geld van de Surinamers terug zal halen om het land te ontwikkelen. Deze regering heeft volgens hem er voor gezorgd dat het volk arm is geworden.

De VHP-voorzitter vindt dat de president de veroorzaker is van armoede. “U bent de vijand van het volk en op 25 mei zal het volk met u afrekenen”, aldus Santokhi.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)