fbpx

Santokhi pakt draad weer op

GFC NIEUWS-Na de terugkeer van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi van het Kwaku Festival, heeft hij de draad gelijk opgepakt.

Op 22 juli is na een meet-the-people, een wijkvergadering gehouden aan de Julianaweg te Houttuinproject, waarbij de sprekers zijn ingegaan op het wanbeleid van de regering en de plicht van het volk om strijd te leveren om het land te redden.

Ook zijn de sprekers ingegaan op de verantwoordelijkheid die de VHP heeft genomen om het land te redden en een beleid te ontwikkelen waarbij alle Surinamers weer vooruit zullen gaan.

Op 23 juli heeft de VHP haar meet-the-people-campagne te Dijkveld voortgezet onder leiding van Santokhi. De VHP-leider heeft de boodschap van hoop en vertrouwen gebracht aan de samenleving. De rode draad daarbij was, Suriname te redden. “Red Suriname is een hype geworden, is nu mateloos populair. Waar je ook gaat hoor je: Red Suriname.”

BEKIJK OOK
OM na uitspraken Brunswijk: Instantie is objectief en onpartijdig

“De mensen zijn enthousiast over de boodschap van de VHP, maar we hebben ook mensen ontmoet die heel erg boos zijn op de regering. De veel gehoorde klacht was dat velen hun Rij- en Voertuigenbelasting betaald hebben en dat ze elke dag toch nog moeten rijden in wegen die in zeer erbarmelijke staat verkeren en dat hun auto’s regelmatig kapot gaan.”

“In plaats dat regering de wegen onderhoudt, krijgen de geïnde gelden een andere bestemming. De mensen komen nu openlijk en zonder angst voor hun mening en op 25 mei 2020 te kiezen voor de VHP, de Orange movement en beloven dat ze deze regering zullen wegstemmen.”