fbpx

Santokhi neemt document verkiezingscampagne en contouren regeerbeleid VHP in ontvangst

GFC NIEUWS- VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft in het VHP-partijcentrum de Olifant, twee documenten in ontvangst genomen.

Het eerste document gaat over beleid en beleidsrichting na de verkiezingen van mei 2020, zodra er regeerverantwoordelijkheid is verkregen. Hierin wordt rekening gehouden met inzichten en voorstellen van de gemeenschap die opgetekend zijn tijdens de partijactiviteiten zoals Meet The People, etc.

Het tweede document adviseert het over het verdere verloop van de verkiezingscampagne, op basis van de huidige stand van zaken. Beide beleidsdocumenten zullen richting geven aan de partij, het ene voor de komende 7 maanden tot de verkiezingen en het andere voor de periode direct na de verkiezingen.

Riad Nurmohamed, die een team van beleidsdeskundigen heeft geleid en Stanley Raghoebarsing, voorzitter van de landelijke verkiezingscampagne, overhandigden de documenten aan de voorzitter van de VHP. Bij de overhandiging waren verder leden van beide teams aanwezig, alsook leden van het dagelijks bestuur.

OOK INTERESSANT
Truckchauffeur omgekomen bij verkeersongeval te Goliath

In januari, rond de jaardag van de VHP, zullen nog twee documenten overhandigd worden, namelijk het uitgewerkte VHP-verkiezingsprogramma en het gefaseerde en met tijdlijn ontwikkeld wederopbouwplan 2020-2025.

De VHP werkt zeer gestructureerd en georganiseerd naar de verkiezingen van 25 mei 2020 toe, maar ook met betrekking tot de wederopbouw van ons geliefd Suriname na 25 mei 2020.