fbpx
Santokhi luidt alarmbel over EBS en Suralco

Op een VHP-vergadering te Nieuwe-Grond afgelopen weekend zei VHP- voorzitter Chandrikapersad Santokhi over betrouwbare informatie te beschikken dat meerdere bedrijven energie zullen leveren.

De NV EBS zal niet meer de enige leverancier zijn van energie. Santokhi zegt dat er nu voorbereidingen getroffen worden om dit recht aan diverse ‘loyale spelers” toe te kennen.

Hij zei te weten dat de energiewet wordt aangepast. Het baart hem zorgen dat dit alles zo mysterieus aan toe gaat.

Santokhi zegt niet te kunnen bevatten dat er in “kleine donkere kamers’’ onderhandeld wordt over strategische projecten die het hele volk regarderen.

De VHP- voorzitter Santokhi eist voor de verkiezingen van 25 mei opheldering van de regering tot de overname van zowel de EBS als Suralco.

De VHP-voorzitter zegt bezwaar te hebben dat de regering geheimzinnig doet over de EBS en Suralco. Er moet transparantie zijn voor grote strategische projecten die de toekomst van ons land en volk bepalen.

Hij is helemaal geen voorstander van dat er duistere zaken worden gedaan door de regering. “U als volk, gaat het gelag moeten betalen als er verkeerde besluiten worden genomen in kleine donkere kamers”, aldus Santokhi.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.