fbpx
Facebook Pagelike Widget

Santokhi luidt alarmbel over EBS en Suralco

Op een VHP-vergadering te Nieuwe-Grond afgelopen zaterdagavond zei VHP- voorzitter Chandrikapersad Santokhi over betrouwbare informatie te beschikken dat meerdere bedrijven energie zullen leveren.

De NV EBS zal niet meer de enige leverancier zijn van energie. Santokhi zegt dat er nu voorbereidingen getroffen worden om dit recht aan diverse ‘loyale spelers” toe te kennen.

Hij zei te weten dat de energiewet wordt aangepast. Het baart hem zorgen dat dit alles zo mysterieus aan toe gaat.

Santokhi zegt niet te kunnen bevatten dat er in “kleine donkere kamers’’ onderhandeld wordt over strategische projecten die het hele volk regarderen.

De VHP- voorzitter Santokhi eist voor de verkiezingen van 25 mei opheldering van de regering tot de overname van zowel de EBS als Suralco.

De VHP-voorzitter zegt bezwaar te hebben dat de regering geheimzinnig doet over de EBS en Suralco. Er moet transparantie zijn voor grote strategische projecten die de toekomst van ons land en volk bepalen.

Hij is helemaal geen voorstander van dat er duistere zaken worden gedaan door de regering. “U als volk, gaat het gelag moeten betalen als er verkeerde besluiten worden genomen in kleine donkere kamers”, aldus Santokhi.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…