fbpx

Santokhi installeert District- en Ressortcampagneteams

VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft woensdag te Tamanredjo de campagnestructuren van Commewijne geïnstalleerd.

Naast het Districtscampagne Team (DCT) bestaande uit afgevaardigden uit de verschillende ressorten zijn er voor de ressorten: Alkmaar, Bakkie Laarwijk, Meerzorg, Tamanredjo en Nieuw-Amsterdam Ressortcampagneteams geïnstalleerd waarbij het ressort Meerzorg, inclusief Laarwijk met meer dan 125 campagnetrekkers vertegenwoordigd was.

De ressortmanagers beloofden bij hun installatie dat dit ressort in haar eentje een zetel binnen brengt voor de Oranje partij, de Orange movement beweging.

Santokhi memoreerde in zijn felicitatieboodschap, de recente jongerenmeetings die de jongeren stootgroep onder leiding Preshand Baldew en Mark Lall zijn georganiseerd met overweldigende resultaten. “Wij geven met onze meet-the-people-campagneactiviteiten in heel Suriname hoop op een betere toekomst voor elke Surinamer. Wel, wat ik in de afgelopen 2 maanden in Commewijne heb meegemaakt en wat ik vandaag hier zie, geeft u mij hoop op 3 zetels waardoor onze target van 2 zetels zal worden overschreden.”

BEKIJK OOK
Werkgroep start traject om Wageningen toerismerijp te maken

Santokhi zegt enorm verheugd te zijn dat Commewijne in haar campagneteams ervoor heeft gezorgd dat de teams een weerspiegeling zijn van de samenleving in dit district. Er is een juiste balans gevonden tussen de etnische groepen, vrouwen, mannen, jongeren, first voters en ouderen.

Het district campagneteam staat onder leiding van Dhiradj Soekhai die tevens hoofdbestuurslid is en de arts Roy Mohan.

Het districts- en de ressort campagneteams bestaan uit in totaal 238 personen die ervoor moeten zorgen dat de target voor de verkiezing van 25 mei 2020, te weten 3 zetels in Commewijne, voor de VHP wordt gehaald.

“De motivatie en inspiratie zit erin en wij gaan nog harder werken om die 3 zetels binnen te halen,”aldus Santokhi.